Rotoros szórófejek

A turbinás szórófejeknél a forgatást a fej belsejében elhelyezett szerkezet biztosítja, melyen az öntöző víz áthalad és mozgásba hozza a tornyot. A ház műanyagból készül, a kiemelkedő tornyok általában beépített szűrővel szereltek. Nagy (5 bar) üzemi nyomás és erősen koptatóhatású környezetben szerelve a torony anyaga rozsdamentes acél.

Üzemeltetésük lehet körforgó vagy szektoros, utóbbi esetben figyelni kell a beállítás módszerére, mert egyes gyártmányoknál a szakszerűtlen állítás során a belső kilincsmű eltörhet, a fej „örökös” körforgóvá válik.
A Signature gyár termékei „emlékező” funkcióval rendelkező gyártmányok, melyek a vandál átállítás után automatikusan visszatérnek a beállított terület öntözésére.

 Kialakításuk lehet felbukkanó (pop-up) 10-36 cm hosszú toronnyal, vagy fix magasságra szerelt.

A víz a szórástávolság és a szükséges vízhozam alapján szerelt fúvókán keresztül lép ki. A fúvóka kiválasztásánál ügyelni kell az együtt üzemelő, de különböző nagyságú területeket öntöző fejek intenzitásának összehangolására. A pontos adagoláshoz 4-8 db különböző jellemzőjű fúvókát adnak a fejhez, ezeket legtöbbször speciális kulccsal lehet beépíteni.

Előnyük a csendes üzemmód, a teljesen zárt kialakítás. Szórástávolságuk 10-30 m közötti. Salakpályák öntözésénél a torony anyagául kopásálló rozsdamentes acélt válasszunk. A szórófej teteje különböző fedettségű lehet. Az egyszerű, rugalmas gumilapon túl lehetséges műfüves és gyeptéglás takarású változat beépítése is. Az újrahasznosított víz alkalmazására rózsaszín tető figyelmeztet.
A Signature öntöző szórófejek szórási szögének beállítása nagyon egyszerű, szemmel is jól látható lovas mozgatásával történik. Ez lehetővé teszi, hogy képzetlen alkalmazók is károsodás nélkül végezzenek módosításokat.

 Signature 5500 szórófej sorozat

sign5500 sign5500tabl

 

Signature 6000 szórófej sorozat

sign6000tabl sign6000tabl1

Responsive Slideshow
Internetes vezérlő

Az SCS Share egy internet alapú központi rendszer, ami a Signature vezérlőkkel kommunikál.

Steadypres
Steadypres

A STEADYPRES egy fordulatszámszabályzó, amely 1 vagy 3 fázisú váltakozó feszültségű szivattyúmotorok meghajtására szolgál.

Fliwer intelligens öntözéstechnika
Fliwer

Az öntözésvezérlés során egy komplex vizsgálati rendszerként üzemmel, több összetevő figyelembe vételével vezérli az öntözőrendszert.

Rain I-Dial vezérlők
Rain I-Dial vezérlők

- 4 független program

- Vízkibocsátás szabályozása

- Széles kijelző