Amico+ csapvezérlő

Amico+ csapvezérlő leírása

Programozás:

  • Pontos idő beállítása: Az „OK” gomb megnyomása után a kijelző akt gombok használatával a kívánt értékre állíthatjuk először az órát, majd az „OK” gomb ismételt megnyomása után a percet is. Az „OK” gomb ismételt megnyomásával a pontos idő beállításra kerül, indulási idő beállításához. 
  • Indulási idő beállítása:   Az indulási idő az az idő, amikor az öntözés állíthatjuk először az órát, majd az „OK” gomb ismételt megnyomása utá ismételt megnyomásával az indulási idő beállításra kerül, és a kijelző átugrik az öntözési hossz beállításához.
  • Öntözési időtartam beállítása:  Az öntözési időtartam beállításához használjuk a +, maximális 240 perc. Az „OK” gomb megnyomásával az öntözési hossz elmentésre kerül, és a kijelző átugrik az öntözés gyakoriság beállításához.
  • Öntözés gyakoriság beállítása: Az öntözés gyakoriság beállításához használjuk a +, a minimális gyakoriság 15 naponta egy öntözés. Amico+

Kézi öntözés:
Kézi öntözéshez nyomjuk meg a „Manual” gombot. Az öntözési időtartam beállításához használjuk a „+-” gombokat. Az „OK” gomb megnyomása után indul az öntözés. A kézi öntözés megállítható az „OFF” gomb megnyomásával.

Program felfüggesztése:
A beállított program felfüggesztése világít. Az öntözési program újbóli aktiválásához nyomja meg az „AUTO” gombot.

Alacsony elemtöltöttség:
Ha a kijelzőn megjelenik az alacsony elemtöltöttség Használjon tartós, alkáli elemeket.

Figyelmeztetések:
Futtasson kézi öntözést a készülék beprogramozása előtt. Ne tegye ki a készüléket fagynak, az elektromos panelt meleg helyen tárolja télen. Mindkét elemet cserélje egy időben. Öntözés alatt, ne távolítsa el az elektromos panelt.

Paraméterek: 2 x 1,5 voltos AA ceruza elem működteti. Maximális vízáram: 40 liter/perc, maximális nyomás: 6 bar.

# Név Verzió Leírás Méret Letöltve Letöltés
Amico+ csapvezérlő leírása Kisebb kertek gazdaságos és okos megoldása. Kerti használatra készített, elemmel működő vezérlő. 384.99 KB 396 Letöltés Előnézet

Responsive Slideshow
Internetes vezérlő

Az SCS Share egy internet alapú központi rendszer, ami a Signature vezérlőkkel kommunikál.

Steadypres
Steadypres

A STEADYPRES egy fordulatszámszabályzó, amely 1 vagy 3 fázisú váltakozó feszültségű szivattyúmotorok meghajtására szolgál.

Fliwer intelligens öntözéstechnika
Fliwer

Az öntözésvezérlés során egy komplex vizsgálati rendszerként üzemmel, több összetevő figyelembe vételével vezérli az öntözőrendszert.

Rain I-Dial vezérlők
Rain I-Dial vezérlők

- 4 független program

- Vízkibocsátás szabályozása

- Széles kijelző